The Normal Heart keert terug en gaat op tour

Het toneelstuk The Normal Heart keert komend seizoen terug in de Nederlandse theaters. De voorstelling, die het afgelopen jaar exclusief in het DeLaMar Theater in Amsterdam stond, gaat in september en oktober door het land heen toeren.

Acteur Beau Schneider, vooral bekend als vaste acteur in GTST, is aan de cast toegevoegd. Hij vervangt acteur Oren Schrijver die andere verplichtingen heeft. Andere hoofdrolspelers, zoals Freek Bartels en Thijs Römer, keren wel terug in de productie.

The Normal Heart is een aangrijpend en waargebeurd verhaal over de opkomst van de aidsepidemie in New York begin jaren tachtig. Schrijver Larry Kramer schreef het stuk, dat met talloze prijzen werd bekroond, als eerste serieuze artistieke aanklacht tegen de aids-crisis. Het stuk wordt geregisseerd door Job Gosschalk. De nieuwe tournee wordt afgetrapt in het DeLaMar, waar de voorstelling begin augustus twee weken te zien is. De première valt samen met de Amsterdam Gay Pride.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies