Berget Lewis zingt ‘And I am telling you’

Berget Lewis zingt het nummer “And I am telling you” voor alle marketingmedewerkers van de theaters waar de musical Dreamgirls komend theaterseizoen (2014-2015) zal staan.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Berget Lewis vertolkt de rol van Effie White in Dreamgirls. De musical is Dearmgirls is gebaseerd op het leven van The Supremes en hun platenmaatschappij Motown, waar Diana Ross. Het gaat over de drie zangeressen (Effie, Deena en Lorrell) uit de meidenband The Dreamettes. De autoverkoper Curtis Taylor ontmoet hen bij een talentenjacht en gaat aan de slag als hun manager. Dankzij hem krijgen ze de kans om achtergrondzangeressen te worden van plaatstelijke R&B ster Jimmy Early en daar begint hun succes. Als leadzangeres Effie door Curtis wordt vervangen door de aantrekkelijke Deena ontstaat er ruzie tussen de drie meiden.

Voor deze musical is een samenwerkingsverband aangegaan met de 23 grootste regiotheaters van Nederland. De musical ‘Dreamgirls’ is van september 2014 t/m februari 2015 te zien in de Nederlandse theaters.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies