Judas Theaterproducties zoekt hoofdrolspeelster voor musical “Iedereen Beroemd”

Na succesproducties als “Ganesha – Een Perfecte God”, “Lelies”, “Josephine B.” en “Pauline & Paulette” gaat op 20 december 2015 de musical “Iedereen Beroemd” in première. De musical “Iedereen Beroemd” is gebaseerd op de gelijknamige én Oscar-genomineerde film van Dominique Deruddere uit 2000. Voor de musicalversie wordt er in een eerste fase van het productieproces een auditie georganiseerd voor de rol van Marva Vereecken.

Marva Vereecken is het hoofdpersonage van “Iedereen Beroemd”. Ze is 17 en droomt van een carrière als zangeres. Ze wordt nogal gepusht door haar vader en daardoor komt ze elke keer onzeker en stuntelig over. Marva pubert en worstelt met haar uiterlijk en ambities.

De producenten en het creative team zoeken naar de meest uiteenlopende type meisjes tussen 18 en 28 jaar, met een jong uiterlijk. Er wordt gezocht naar verschillende types, dus dit wil zeggen dat de makers niet op zoek zijn naar enkel struise/mollige meisjes zoals in de film.
• Je bent professioneel opgeleid, of hebt minstens een paar jaar professionele ervaring als actrice en zangeres
• Je zingt en acteert uitstekend, op professioneel niveau
• Je bent beschikbaar tussen 9 november 2015 en 1 maart 2016

CV en foto’s zijn welkom vóór 25 mei 2014 naar auditie@judastheaterproducties.be. OPGELET: Auditeren is enkel toegestaan na het ontvangen van een uitnodiging, dit wil zeggen dat de producent zal selecteren op CV. Enkel na selectie van de CV zal de kandidate al dan niet uitgenodigd worden op de auditie. De auditie vindt plaats op dinsdag 17 juni 2014 van 10 uur tot 12:30 uur.

Voor de overige rollen zal de producent een tweede auditieronde organiseren in september 2014. Judas Theaterproducties wenst alvast iedereen heel veel succes en hoopt op massale belangstelling van spetterend, jong, ambitieus podiumtalent.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies