De Musicalwerkgroep komt met eerste voorstelling

Met de collagevoorstelling STUCK presenteert De Musicalwerkgroep op 9, 10 en 11 mei 2014 haar eerste voorstelling in de Doelenzaal in Amsterdam. In oktober 2013 ging De Musicalwerkgroep van start in Amsterdam, onder de bezielende leiding van Ara Halici en Hester Schrofer. Met ruim 30 gedreven mensen tussen de 16 en 45 jaar hebben zij zeven maanden naar dit moment toegewerkt.

In STUCK raakt elke gebeurtenis aan een andere, als draden geweven in harmonie. Draden die samen het touw vormen waaruit het leven bestaat. We zien tien totaal verschillende personen. Ondanks hun grote verschillen hebben ze één ding gemeen: het touw is versleten en de draden rafelen; ze zitten vast. Vast in het leven.

Ara Halici en Hester Schrofer ontmoetten elkaar bij musicalwerkgroep STAR van Jos Brink en Frank Sanders. Als eerste lichting studeerden ze in 2001 af aan de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater. STUCK is te zien op vrijdag 9 mei, zaterdag 10 mei en zondag 11 mei 2014 in de Doelenzaal in Amsterdam. Voor meer informatie: www.demusicalwerkgroep.nl.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies