Iedereen met de naam Pauline of Paulette met korting naar ‘Pauline & Paulette’

Het hartverwarmende Pauline & Paulette speelt volgende week haar allerlaatste voorstellingen in de Rode Zaal van het Fakkelteater te Antwerpen! Hoog tijd voor iets bijzonders.

Het is bijna niet te geloven. Judas TheaterProducties gaat de laatste week in met Pauline & Paulette. De voorstelling is nog tot en met 27 april te zien in de Rode Zaal van het Fakkelteater. De allerlaatste kans dus om deze muzikale praline te degusteren. Iedereen die in het echt Pauline of Paulette heet, kan dit dan ook nog doen aan een vriendenprijsje.

Judas TheaterProducties heet iedereen die e op haar identiteitskaart officieel de naam Pauline of Paulette heeft staan, extra welkom op de voorstellingen van 24 tot 27 april. Zij kunnen de voorstellingen bekijken aan een heus “vriendinnentarief” van 16 euro (nl. 15 euro + 1 euro reserveringskost). De enige voorwaarde is wel dat ze hun ticket kopen aan de theaterkassa, want zo kan de naam op de identiteitskaart gecontroleerd worden. Het is wel aangeraden om even vooraf te reserveren.

Musical Reports over Pauline & Paulette:

“Hoe groot kan het contrast zijn met die andere musical van dit creative team die later deze maand in première gaat. ‘14-’18 mag dan wel veelbesproken zijn en groots worden; met Pauline & Paulette zijn de heren Brossé, Blom en Van Laecke er in geslaagd groots te zijn met een prachtige kleinschalige muziektheaterproductie.

Een bezoek aan Pauline & Paulette is een must voor elke liefhebber van musical en muziektheater. De voorstelling is nog te zien tot en met 27 april in de Rode zaal van het Fakkeltheater.”

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies