Castalbum voor Duitstalige “Next to Normal”

Op 30 mei zal het Duitstalige castalbum van Next To Normal (Fast Normal) verschijnen. Na lang wachten werd dit vandaag aangekondigd door Hitsquad Records en het Stadttheater Fürth via Facebook. Op 26 mei zal bijna de gehele cast terugkeren naar het Stadttheater Fürth om het album te presenteren.

De Duitstalige première van de Broadway hit Next to Normal vond op 11 oktober 2013 plaats in het Stadttheater Fürth. De cast bestond uit Pia Douwes, Thomas Borchert, Dirk Johnston, Sabrina Weckerlin, Dominik Hees en Ramin Dustdar. Zij werden begeleid door een zeskoppige band onder leiding van Christoph Wohlleben.

Het Weense muzieklabel Hit-Squad heeft gekozen voor een life opname van de voorstelling om zo de levendige sfeer van de musical te documenteren. Op 26 mei zal de cast nummers uit de musical voordragen en Titus Hoffman zal de presentatie op zich nemen. Eveneens is er tijd om te praten met de cast en zullen er leuke anekdotes worden verteld. Thomas Borchert kan er helaas niet bij zijn.

Het Duitstalige castalbum van Next to Normal is vanaf 30 mei officieel verkrijgbaar en op 26 mei uitsluitend in het Stadttheater Fürth met een speciale korting.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies