Christina Aguilera is Evita in BROADWAY 4D

Christina Aguilera, popzangeres en jury van The Voice USA, zal de rol van Evita vertolken in een nieuwe Broadway filmexperiment genaamd  BROADWAY 4D. Het is bevestigd dat de zangeres het bekende nummer ‘Don’t Cry For Me Argentina’ zal gaan vertolken in de film.

Naast Aguilera zal ook Hugh Jackman in de film te zien zijn. Hij werd al gespot op de set en zal ‘Oh, What a Beautiful Morning’ uit Oklahoma! zingen. Ook gaan er al langere tijd geruchten dat Matthew Morrison en Sierra Boggess deel uit maken van de cast. Boggess bevestigde dit gerucht eerder deze week op social media.

BROADWAY 4D is een revolutionair filmexperiment over de geschiedenis van Broadway musicals. De opnames zijn momenteel bezig en naar verwachting zal de releasedatum van de film in 2015 zijn.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies