Sfeerverslag première ’14-18′

Begin deze week ging de musical ’14-18′ van Studio 100 groots in première. Voor 14-18 werd de Nekkerhal in Mechelen omgetoverd tot een inspirerende omgeving. Overal zijn uitvergrotingen van foto’s uit de Eerste Wereldoorlog te zien en de ingangen naar de zaal zijn wachtposten, compleet met slagboom, geworden. Ondanks de grootsheid van de foyer is Studio 100 er ook in geslaagd om gezellige hoekjes te creëren, daarnaast is er een restaurant, zijn er stands waar pizza, hamburgers of friet kan worden gehaald en er zijn hier en daar vitrines waar voorwerpen uit de Eerste Wereldoorlog in staan uitgestald.

Klik op een foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies