Theater Terra presenteert: Kikker is Jarig en Ali Baba en de 40 rovers

Theater Terra viert vanaf september 2014 de 25ste verjaardag van ‘Max Velthuijs’ Kikker met de compleet nieuwe jubileumvoorstelling Kikker is Jarig. Vanaf januari 2015 is Ali Baba en de 40 rovers te zien, een familiemusical gebaseerd op het bekende sprookje van 1001 nacht.

Kikker is vrolijk, want hij is jarig. Een feestje zonder vriendjes is geen feestje, maar denken de vriendjes van Kikker daar wel aan? Het lijkt wel of ze het zijn vergeten! Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Kikker zijn eerste avonturen beleefde in zijn bekende boeken en deze 25e verjaardag van Kikker vieren we groot met de nieuwe familiemusical Kikker is Jarig. Nadat kinderen over de hele wereld hebben kunnen genieten van de Kikkermusicals van Theater Terra, is nu in Nederland een compleet nieuwe voorstelling met Kikker en zijn vriendjes te zien. Met Dick Feld, Babbe Groenhagen, Wesley de Ridder en Dide Vonk.

Ali Baba ziet toevallig hoe een groep rovers hun grot vol met schatten opent met de toverspreuk ‘Sesam, open u!’ Zodra ze wegrijden sluipt Ali Baba naar binnen en pakt wat goud. Als de rovers dit ontdekken, gaan ze op zoek. Ali Baba en de 40 rovers is een van de bekendste en meest vertelde sprookjes ter wereld. Het verhaal komt uit de eeuwenoude Arabische sprookjes van 1001 nacht en Theater Terra heeft hier een compleet nieuwe familiemusical op gebaseerd. Kom naar het theater en laat je betoveren door de sprookjesachtige wereld van 1001 nacht! Ali Baba en de 40 rovers is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Met onder anderen Sander de Heer en Desi van Doeveren.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies