Eerste Theater Pubquiz in het DeLaMar Theater

Het DeLaMar Theater in Amsterdam presenteert op maandag 19 mei 2014 een nieuw concept: de Theater Pubquiz, een gezellige en competitieve maandagavond in theatersferen. Een quizmaster stelt vragen rondom het thema ‘theater’ in de breedste zin van het woord (acteurs en actrices, theatergeschiedenis, affiches, musicals, techniek), maar ook wordt de algemene kennis van de teams getest met actuele, topografische en wetenschapsvragen. De Theater Pubquiz vindt plaats in het sfeervolle Grand Café DeLaMar.

De quizvragen zijn onderverdeeld in verschillende rondes, waaronder ook een muziekronde en een fotoronde. Natuurlijk zal er ook een schatvraag zijn, de winnaar hiervan wint een overheerlijk borrelplateau. Aan het einde van de quiz wordt het winnende team bepaald, dit team wint eeuwige roem en kaarten voor een voorstelling in het DeLaMar Theater.

Vanaf 20.00 uur is het publiek welkom in het Grand Café DeLaMar, zodat de teams alvast hun tactiek door kunnen spreken en eventueel gezamenlijk een hapje kunnen eten. De quiz begint om 20.30 uur en zal rond 22.30 uur afgelopen zijn. Deelnemende teams bestaan uit maximaal 5 personen. De eerste Theater Pubquiz vindt plaats op maandag 19 mei. Reserveren is noodzakelijk in verband met beperkte beschikbaarheid en kan telefonisch tussen 14.00 uur en 20.30 uur via 020-555 26 00. De toegang is gratis.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies