‘Hij Gelooft in Mij’ nog tot eind december te zien

Hij Gelooft in Mij is tot het einde van dit jaar te zien in het DeLaMar Theater, dit werd vanmiddag door Martijn Fischer bekend gemaakt bij Life4You. Hij Gelooft in Mij won vier Musicalawards, waaronder die voor beste grote musical. Martijn Fischer en Chantal Janzen blijven tot en met december 2014 het leeuwendeel van de voorstellingen de hoofdrollen spelen. De kaartverkoop voor de maanden september tot en met december 2014 is vandaag gestart via SEE Tickets, www.hijgelooftinmij.nl en via het DeLaMar Theater.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies