‘I Can’t Sing’ stopt na twee maanden

Stage Entertainment en Syco Entertainment, de producenten van de X-factor musical I Can’t Sing!, hebben bekend gemaakt dat de musical zijn laatste voorstelling speelt op zaterdag 10 mei 2014.

Ondanks de lovende kritieken en staande ovaties zijn ze genoodzaakt de voorstelling twee maanden na de première alweer te stoppen. Rebecca Quigley, CEO van Stage Entertainment UK laat weten: ‘We zijn verdrietig dat we I Can’t Sing! stop moeten zetten, maar we zijn trots dat we deze show mede geproduceerd hebben.’

I Can’t Sing! kreeg het publiek avond na avond op de banken, vier en vijf sterren recensies van de critici, fantastische cast en creatives, maar het blijkt dat dit niet altijd genoeg is. Om een grote musical, vooral een nieuwe Britse musicalkomedie te openen in het London Palladium, is een hele prestatie en honderden toegewijde mensen hebben een rol gespeeld om deze unieke en prachtige show op het podium te krijgen. Ik bedank al deze mensen en het publiek dat gekomen is om de productie te zien.’

Nigel Hall van Syco Entertainment zei: ‘Vanaf het moment dat Harry Hill en Steve Brown ons hun idee voor I Can’t Sing! lieten horen wisten we dat dit een leuk project zou worden. Behalve Stage Entertainment willen we de cast en crew bedanken die zo hard gewerkt hebben aan deze show. Ook wil ik iedereen van de Really Useful Theaters en de medewerkers van het London Palladium bedanken. Voor iedereen die betrokken is geweest bij I Can’t Sing!: heel erg bedankt en veel succes met jullie volgende onderneming.’

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies