Maike Boerdam in Bonifatius de Musical

Maike Boerdam speelt in juni dit jaar een hoofdrol in Bonifatius de Musical. In de rol van Lioba zal ze naast Richard Spijkers op toneel staan die de rol van Bonifatius zal vertolken. Maike speelde eerder onder andere in de musicals Annie en Miss Saigon. Maike Boerdam is een aanvulling op de cast die verder bestaat uit onder anderen Wouter Braaf, Syb van der Ploeg, Theun Plantinga en Milan van Weelden. Binnenkort wordt de volledige cast van Bonifatius de Musical bekend gemaakt.

Bonifatius de Musical gaat op 30 mei 2014 in reprise in de Bonifatiuskapel te Dokkum. In de musical draait het om de omstreden missionaris Bonifatius die in 754 bij Dokkum werd vermoord door heidense Friezen. Twee jaar terug kreeg de voorstelling zeer lovende recensies in de landelijke en regionale pers.  In 2013 was ‘Bonifatius’ een van de genomineerden voor een Musical Award 2012 voor beste kleinschalige Nederlandse productie.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies