Tweelingzusjes maken cast ‘Waanzinnig Gedroomd’ compleet

De Tweelingzusjes Mylène en Rosanne Waalewijn keren terug naar hun ‘roots’. Vanaf oktober 2014 zijn zij te zien in de Kinderen voor Kinderen familiemusical ‘Waanzinnig Gedroomd’. In 2010 en 2011 waren zij al onderdeel van het populaire Kinderen voor Kinderen Koor. Bij het grote publiek werden zij vervolgens bekend door hun deelname aan het het AVRO junior Songfestival met hun zelf geschreven nummer ‘Double me’. Mylène en Rosanne wisselen samen met nog drie meiden (Chantal Tinbergen, Elaine Hakkaart, Manouk Pluis) de rol van tienermeisje Zoë af tijden de zes maanden durende tournee van de familiemusical. ‘

Waanzinnig Gedroomd’ wordt een vrolijke theaterproductie voor jong en oud, vol liedjes uit het 35 jarige bestaan. De première vindt plaats op zondag 19 oktober in het DeLaMar Theater in Amsterdam waarna de voorstelling meer dan 130 keer te zien in theaters door heel Nederland.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies