Wieneke Remmers in nieuwe Sprookjesboom musical

Musicalactrice Wieneke Remmers speelt vanaf september 2014 de hoofdrol in de nieuwe musicalproductie van de Efteling ‘Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest’. Wieneke vertolkt de rol van muziekjuffrouw die met haar leerlingen verdwaalt in het Sprookjesbos. Daar komen zij terecht op het grote muziekfeest en beleven zij samen met Sprookjesbosbewoners een spannend avontuur.

Ieder jaar vindt in het Sprookjesbos het wonderlijke muziekfeest plaats met een grote wedstrijd. Roodkapje, Assepoester en zelfs Draak zijn druk aan het oefenen. Heks zet alles op alles om te winnen en geitje Benjamin wil vreselijk graag meedoen, maar hij kan geen instrument vinden dat bij hem past. En dan verdwalen een muziekjuffrouw en haar leerlingen ook nog in het Sprookjesbos en komen terecht op het muziekfeest.

‘Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest’ is de 12e musical van Efteling Theaterproducties. De nieuwe familievoorstelling is exclusief te zien in het Efteling Theater vanaf 17 september 2014 en is geschikt voor jong en oud. Naast Wieneke Remmers en de bekende Sprookjesbosbewoners, spelen iedere voorstelling ook 14 kinderen mee.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies