Broadway componist Andrew Lippa komt naar Nederland

Op zaterdag 1 november aanstaande geeft de bekende Broadway-componist en tekstschrijver Andrew Lippa een exclusief concert in MartiniPlaza in Groningen. Dat maakte producent Tresore Producties bekend. De in New York woonachtige Lippa componeerde onder meer de musicals The Wild Party, The Addams Family en Big Fish en wordt in Groningen bijgestaan door musicaltoppers als Willemijn Verkaik, René van Kooten én een live orkest.

Op de vooravond van Lippa’s 50ste verjaardag presenteren zij zijn repertoire voor het eerst aan het Nederlandse publiek. Tijdens dit concert komen zijn meest succesvolle musicalnummers voorbij, maar ook voor Nederland nog onbekende pareltjes. Voorafgaande aan het concert vinden op diverse locaties in Groningen masterclasses en workshops plaats, verzorgd door professionele artiesten en creatives. Andrew Lippa zelf verzorgt een masterclass ‘Componeren’ en geeft een workshop ‘Auditietraining’. De verdere line up wordt later bekend gemaakt via www.tresore.nl.

Deze activiteiten worden geproduceerd door Bastiaan Roeters van Tresore Producties, tevens producent van de Nederlandse versie van Tick, Tick, Boom! De musical ontving louter positieve reacties van de Nederlandse pers en het publiek. Tresore produceert eigentijdse muziektheatervoorstellingen gericht op inhoud en kwaliteit.

“Tresore Producties wil een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van muziektheatertalent in Nederland. Met het workshop- en masterclassprogramma vormen we een schakel tussen de opleiding en de beroepspraktijk. We bieden studenten de mogelijkheid zichzelf – los van hun opleiding – te ontwikkelen en hun creatieve palet te verbreden,” aldus Bastiaan Roeters.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies