Soldaat van Oranje verlengd tot en met maart 2015

Soldaat van Oranje is nu verlengd tot en met maart 2015. Sinds de première in oktober 2010 speelt de musical elke voorstelling voor een uitverkochte zaal. Inmiddels hebben ruim 1,3 miljoen bezoekers de voorstelling gezien. Kaarten voor de nieuwe speelperiode zijn te koop via www.soldaatvanoranje.nl of 0900-1353 (45cpm). Soldaat van Oranje is sinds 31 december 2013 de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies