Marijn Brouwers in duet met Liesbeth List op album La Bohème

Ter gelegenheid van de 90e verjaardag van Charles Aznavour eind mei lanceert Marijn Brouwers het album La Bohème waarop hij nummers van Aznavour in Nederlandse vertalingen zingt. De release vindt plaats op vrijdag 16 mei om 20.30 uur tijdens een exclusief concert dat onderdeel uitmaakt van de Vrijdagavondprogrammering van het Van Gogh Museum in Amsterdam. Eén van de nummers van het album is een duet met Liesbeth List, de enige Nederlandse artiest die ooit met Aznavour zong. Zij brengen het door Marijn zelf vertaalde Jij (She) voor het eerst live ten gehore tijdens het concert in het Van Gogh Museum. Vervolgens krijgt Liesbeth het eerste exemplaar overhandigd uit handen van Van Gogh-directeur Axel Rüger.

Voor La Bohème ging Marijn een samenwerking aan met producer Sebastiaan Koolhoven (o.a. Wende Snijders, Concertgebouw- en Metropool Orkest), Ton Snijders (o.a. Liesbeth List, Frank Boeijen) en pianist Marc-Peter van Dijk. Marijn brengt Aznavours’ repertoire dichter bij het (jongere) Nederlandse publiek door middel van eigentijdse, frisse en filmische arrangementen in Nederlandse vertalingen van hem zelf, George Groot, Lennart Nijgh e.a. Het theaterprogramma Bon Anniversaire, waarin Marijn eveneens repertoire zingt van Aznavour, start op 9 mei 2014 met een serie try outs en is later dit jaar te zien in meer dan 50 Nederlandse theaters.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies