Cast ‘Heerlijk duurt het langst’ stelt zich voor

Bij de afdeling Bijzondere Collecties van de Universiteit van Amsterdam vond gister een persmoment plaats van de musical Heerlijk duurt het langst. Tijdens het persmoment werd de cast voorgesteld, er werd een vitrine over Annie M.G. Schmidt onthuld, die vanaf heden bij bijzondere collecties tentoongesteld staat, en er werden twee nummers ten gehore gebracht door de cast. De cast van deze nieuwe productie van Dommelgraaf & Cornelissen zal onder andere bestaan uit:  Lone van Roosendaal, Alfred van den Heuvel, Chris Tates, Rosalie de Jong, Dick Cohen, Nikki van Ostaijen, Hilke Bierman, Stefan de Kogel, Arie Cupé, Esmee Dekker, Mathijs van der Meer en Buddy Vedder.

Klik op een foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies