‘Heerlijk duurt het langst’ krijgt vitrine bij de Universiteit van Amsterdam

Gisteren is in het Museumcafé van de Bijzondere Collecties van de Universiteit van Amsterdam een itrine geopend met daarin originele materialen van de oer-versie van de succesvolle musical Heerlijk duurt het langst van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink.

De hoofdcast van de musical, bestaande uit onder anderen Lone van Roosendaal, Chris Tates, Alfred van den Heuvel en Rosalie de Jong waren ook aanwezig in Amsterdam. De vitrine, die in het teken staat van Heerlijk duurt het langst, is vanaf 7 mei een aantal weken te zien bij de Bijzondere Collecties van de Universiteit van Amsterdam. Onder meer bladmuziek, programmaboekjes, repetitieboekjes, het script en foto’s van de originele musical van Schmit en Bannink uit 1965 zijn in deze vitrine te bezichtigen.

Bekijk hier Lone’s uitvoering van ‘Zeur Niet’ en bekijk hier de foto’s van de presentatie.

Klik op de foto om te vergroten.

no images were found

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies