“Heerlijk duurt het langst”, de cast heeft er zin in

De cast van Heerlijk duurt het langst heeft er zin in, zo blijkt uit interviews met Lone van Roosendaal, Dick Cohen & Rosalie de jong. Bekijk hier onze videoreportage van het persmoment dat plaatsvond op 7 mei 2014.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Bekijk ook de video met het volledige optreden van Lone van Roosendaal die de musicalklassieker “Zeur niet!” ten gehore bracht tijdens het persmoment.

De hitmusical Heerlijk duurt het langst van Annie M.G. Schmidt en componist Harry Bannink keert in het seizoen 2014-2015 terug in de Nederlandse theaters. De hoofdrollen van het stuk worden deze keer gespeeld door Lone van Roosendaal, Chris Tates en Alfred van den Heuvel. De opvoering markeert de vijftigste verjaardag van het beroemde stuk, dat in 1965 in première ging in het Nieuwe De La Mar-theater.

De voorstelling oogstte vijftien jaar geleden nog groot succes in een nieuwe versie met Jasperina de Jong, Jenny Arean, Paul de Leeuw en Alex Klaasen in de hoofdrollen. De première van de nieuwe versie van Heerlijk duurt het langst vindt plaats in januari 2015. Daarna is de voorstelling tot en met juni van dat jaar door heel Nederland te zien. Het komend seizoen brengt het producentenduo een reprise van de musical De Jantjes op de planken.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies