100 kinderen zingen ‘Hij Gelooft in Mij’

Eergisteren zongen ruim 100 kinderen het nummer Hij Gelooft in Mij uit de gelijknamige musical samen met hoofdrolspelers Martijn Fischer en Chantal Janzen. De kinderen kregen op deze dag een kijkje achter de schermen in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Doel is om de kinderen aan te moedigen om door te gaan met het maken en samen spelen van muziek.

De aanwezige leerlingen van basisscholen in Haarlem doen mee aan het initiatief ‘Ieder kind een instrument’ van kunst- en muziekcentrum Hart. Dit project neemt deel aan het programma Kinderen Maken Muziek van het Oranje Fonds en het Fonds voor Cultuurparticipatie. De benefietvoorstelling die Hij Gelooft in Mij in aanwezigheid van Koningin Maxima op 5 november 2013 speelde ter ere van het eenjarig bestaan bracht ruimt 100.00 euro op voor het Oranje Fonds.

Martijn Fischer bezocht vorig jaar al één van de deelnemende basisscholen in Haarlem. Hij nodigde destijds de kinderen uit om een keer langs te komen in het DeLaMar Theater. Op donderdag 22 mei was het zover en zongen ruim honderd kinderen samen met hem en Chantal Janzen Hij Gelooft in Mij uit de gelijknamige musical. Ook  speelden de kinderen het nummer ‘Hoepel op Jack’ op het podium voor Martijn en Chantal en kregen zij een rondleiding door het theater.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies