De Tovenaar van Oz speelt morgen laatste voorstelling

Aanstaande zondag zal in de Stadsschouwburg Amstelveen de laatste voorstelling van De Tovenaar van Oz worden gespeeld. Na een succesvolle tour langs de grootste theaters van Nederland en België reiktde voorstelling De Tovenaar van Oz op 25 mei 2014 voor de laatste keer naar het Land Achter de Wolken. Uniek is dat tijdens deze laatste voorstelling de drie kindercasts afwisselend op het toneel zullen spelen.

De Tovenaar van Oz, geproduceerd door het Nationaal Jeugd Musical Theater en Blue Sky Theaterproducties , ging op 5 oktober 2013 in het Zaantheater in première en werd door de pers veelbelovend ontvangen. Het NJMT heeft een unieke positie binnen het culturele landschap. Ook deze voorstelling onderscheidt zich van vele andere (musical)producties door de grote actieve betrokkenheid van kinderen, jongeren en volwassenen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies