Kees Boot speelt vader van Rachel Hazes in Hij Gelooft in Mij

Vanaf 1 juni speelt acteur Kees Boot de rol van de vader van Rachel Hazes in Hij Gelooft in Mij. Vanwege de eerder aangekondigde verlenging tot en met december 2014 is er een extra acteur gezocht die naast Peter Blok en Diederik Ebbinge de rol van Jan van Galen speelt. Hij Gelooft in Mij is exclusief te zien in het DeLaMar Theater.

Boot speelde eerder in producties van Joop van den Ende zoals One flew over the cuckoo’s nest, Aan het einde van de Regenboog, Ciske De Rat en Petticoat. Ook speelde hij bij verschillende toneelgezelschappen als het N.N.T, het Nationale Toneel, Het Toneel speelt en zijn eigen gezelschap Tevengebroed.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies