Bonifatius keert terug naar Dokkum

Tot en met 12 juni is in Dokkum Bonifatius de musical opgevoerd. Een Friese bewerking van deze, oorspronkelijk Duitse musical. In samenwerking met Stichting 754 (producent) heeft Musical Reports in 2012 exclusieve scenebeelden (video) gemaakt. Ook deze keer zal Musical Reports weer verslag doen. Tot die tijd kunnen we nog genieten van de beelden uit 2012.

In deze ruim 10 minuten durende video komen de hoogtepunten van de voorstelling voorbij, zo ook ‘It wetter waakst’ het duet tussen Syb van der Ploeg en Lotte verhoeven. Dit nummer werd speciaal voor deze voorstelling werd geschreven door Syb van der Ploeg en De Kast.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies