Sfeerverslag kinderaudities The Sound of Music

The Sound of Music komt volgend theaterseizoen terug. De cast zal bestaan uit Anouk Maas, Ad Knippels, Maaike Widdershoven, Vajèn van den Bosch, Tony Neef, Cindy Bell en natuurlijk een kindercast voor het Von Trapp gezin. Musical Reports bezocht de laatste kinderaudities van The Sound of Music. Vol spanning deden 36 kinderen auditie voor een van de Von Trapp kinderen. Wij spraken op deze dag met Vajèn van den Bosch, Ad Knippels, Albert Verlinde en regisseur John Yost.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies