Vlaamse hoofdrolspelers ‘The Sound of Music’ bekend

In samenwerking met Albert Verlinde brengt Music Hall vanaf 16 december 2014 een nieuwe Vlaamse versie van de onsterfelijke musical ‘The Sound of Music’ in Antwerpen en Gent. Elke reden is goed om het verhaal van de familie von Trapp, met de overbekende liedjes, nog eens op het podium te brengen. Maar laat het nu volgend jaar vijftig jaar geleden zijn dat de verfilming van de Rodgers & Hammerstein-musical in de bioscoop kwam, en meteen een cinemalegende werd.

De rol van kapitein Georg von Trapp wordt in Vlaanderen vertolkt door Kürt Rogiers, die hiermee zijn musicaldebuut maakt. Kürt is bekend als acteur en tv-presentator in Vlaanderen en Nederland, en presenteert sinds 2008 ook de ochtendshow op Q-music, samen met Sven Ornelis. In het theater speelde hij meer dan 200 voorstellingen van ‘Sexual Perversity’ over heel Nederland, en met ‘Stilte aub’ trok hij een jaar lang langs de Vlaamse theaterzalen.

Maria wordt in Antwerpen en Gent vertolkt door de 22-jarige Charlotte Campion. Als kind en tiener bouwde ze al een mooi palmares op in onder meer ‘Kuifje en de Zonnetempel’, ‘Doornroosje’ en ‘Annie’. Tijdens haar opleiding Musical aan het Koninklijk Conservatorium Brussel vertolkte ze rollen in onder meer ‘Company’, ‘City of Angels’, ‘A Little Night Music’, ‘Spring Awakening’. Vorig seizoen nam Charlotte de titelrol in ‘Assepoester, het tamelijk ware verhaal’ (Musical van Vlaanderen) voor haar rekening.

‘The Sound of Music’ gaat op 18 december 2014 in première in Stadsschouwburg Antwerpen en speelt daar tot en met 28 december. Vanaf 2 januari 2015 is de voorstelling te zien in Capitole Gent.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies