Castalbum If/Then scoort hoog in hitlijsten

Het castalbum van de nieuwe musical If/Then, met Idina Menzel in de hoofdrol, is binnen gekomen in de Billboard top 20. Het is de eerste Broadway musical die dit in zijn debuutweek heeft bereikt sinds het castalbum van RENT in 1996.

Het album van If/Then werd uitgebracht op 3 juni en verkocht in de eerste week 15.000 exemplaren. Het album kwam daarmee binnen op nummer 19. Ter vergelijking: het castalbum van RENT verkocht in zijn eerste week in 1996 maar liefst 43.000 exemplaren en kwam daarmee ook binnen op nummer 19. Het is de tweede keer voor Idina Menzel dat zij de Billboard top 20 bereikt: ze maakte namelijk ook deel uit van de originele cast van RENT.

If/Then vertelt het verhaal van Elizabeth (Menzel), een vrouw die vlak voor haar 40ste verjaardag besluit om terug te verhuizen naar New York. Ze wil opnieuw beginnen met een nieuw huis, nieuwe vrienden en ze wil haar carrière nieuw leven inblazen. Maar zelfs in haar, met zorg samengestelde, nieuwe leven zal de kleinste beslissing en de meest toevallige ontmoeting grote gevolgen hebben. If/Then is een romantische musical over hoe keuzes en toeval kunnen botsen en we van de uitkomst gaan leren houden.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies