Hoofdrol voor Tim Driesen in UK tour Jersey Boys

Tim Driesen gaat Frankie Valli spelen in de eerste Engelse tour van Jersey Boys. Op dit moment speelt Tim diezelfde rol in de Nederlandse productie van de internationale hitmusical. De Engelse tour van Jersey Boys gaat op 4 september in première in het Palace Theatre in Manchester. De Nederlandse musical is nog tot en met 27 juli te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

Tim studeerde muziektheater aan Laine Theatre Arts in Epsom, Engeland, waar hij na drie jaar met ‘honours’ afstudeerde. Een maand later maakte hij zijn professionele debuut in Thank You For The Music. Vele musicals in Engeland volgde waaronder Joseph in Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat (tour), Mamma Mia! en de Take That musical Never Forget (Mark Owen / Adrian Banks). Op dit moment is Tim te zien als Frankie Valli in de Nederlandse productie van Jersey Boys. Het is niet de eerste keer dat Tim de rol van Frankie Valli in Engeland gaat spelen. In februari heeft hij de rol al een week op West End in Londen mogen vertolken.

Jersey Boys vertelt het ware verhaal van één van ’s werelds meest succesvolle bands: Frankie Valli & The Four Seasons. De film Jersey Boys, geregisseerd door Clint Eastwood, gaat op 19 juni in Nederland in première.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies