Reprise Arthur musical met nieuwe hoofdrolspeler

Door groot succes in Nederland en België zal de familiemusical Arthur en de strijd om Camelot volgend seizoen opnieuw in een beperkt aantal theaters te zien zijn. De rol van Arthur zal tijdens de reprise gespeeld gaan worden door toptalent Ruben van Keer. Ruben studeert Muziektheater aan het Conservatorium in Tilburg, waar hij volgend jaar zal afstuderen. Tijdens zijn opleiding speelde hij onder andere Jack Favell in Rebecca, Lysander in Midzomernachtsdroom en  Hamlet in Hamlet. En binnenkort is hij te zien als Robert in Company. Deze zomer zal hij de rol van Robbespiere vertolken in de spektakelmusical Marie-Antoinette in Westerlo (België).

Janneke van Dooren, Ilse Spruijt en Folkert van Diggelen zijn opnieuw te zien als Morgana le Fay, Guinevere en ridder Lancelot. Leon van Uden (Jungle Jack in de populaire Telekids-serie Jungleclub) zal de rol van Mordred op zich gaan nemen. Een rol die hij al meerdere keren heeft mogen spelen in het eerste seizoen van de musical.

Arthur en de strijd om Camelot is een familiemusical over de beroemde legende van Koning Arthur. Momenteel is I&L Entertainment (in samenwerking met De Moor Creative Industries) ook druk bezig met de ontwikkeling van een televisieserie gebaseerd op de musical. Ralf Mackenbach speelt hierin de rol van Arthur.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies