WIN een Jersey Boys film prijzenpakket

DEZE PRIJSVRAAG IS REEDS GESLOTEN

Jersey Boys vertelt het verhaal van vier jonge jongens uit New Jersey die zijn opgegroeid aan de verkeerde kant van het spoor. Dit viertal richt de beroemde zanggroep The Four Seasons op. Het verhaal over hun beproefingen en successen wordt begeleid door hun wereldberoemde songs als “Sherry”, “Big Girls Don’t Cry”, “Walk Like a Man”, “Dawn”, “Rag Doll”, “Bye Bye Baby”, “Who Loves You”, en nog vele andere. Deze klassieke hits zijn nu weer geliefd bij een nieuwe generatie fans, dankzij de musical die al meer dan acht jaar onafgebroken op Broadway staat en over de hele wereld grote triomfen viert. Leadzanger Frankie Valli wordt in de film gespeeld door John Lloyd, die dezelfde rol ook op Broadway vertolkte en daarvoor een Tony Award ontving.

Jersey Boys is vanaf 19 juni te zien in de Nederlandse bioscopen.

Musical Reports mag in samenwerking met Warner Bros. Entertainment 5 Jersey Boys pakketten verloten met daarin vrijkaarten voor de film!

Het prijzenpakket bestaat uit:
– 2 vrijkaarten voor de film
– t-shirt
– fedora hoed
– sleutelhanger

Wat moet je doen om kans te maken? Je kan meedoen aan de prijsvraag via Facebook en Twitter.

Facebook:
Je maakt kans op Facebook door op ‘Vind ik leuk’ te klikken op onze pagina en het onderstaande bericht te plaatsen en ons daarin te taggen:
“Ik LIKE MusicalReports op Facebook en deel dit bericht: Zo maak ik kans op de het Jersey Boys film prijzenpakket. Zie: http://musicalreports.nl/?p=18980

Twitter:
Plaats de volgende tweet op Twitter of retweet ons:
Ik volg @MusicalReports en RT dit. Zo maak ik kans op een Jersey Boys film prijzenpakket met o.a bioscoop vrijkaarten

Meedoen kan tot en met 25 juni. © 2014 Warner Bros. Entertainment. All rights reserved.

Klik op de foto om te vergroten.

Voorwaarden

Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies