WarPony maakt debuut tijdens ‘Musicals Gone Mad’

Nadat zijn grote achterneef afgelopen weekend in Amsterdam in première ging, kan het publiek dit weekend in Rotterdam voor het eerst genieten van WarPony. Het vrolijke paardje zal zondag en maandag a.s. over het podium van het Nieuwe Luxor Theater galopperen. WarPony is een onderdeel van het jaarlijks terugkerende theaterfenomeen Musicals Gone Mad.

De castleden die dit jaar een volledig musicalseizoen tot één voorstelling combineren zijn: Rein Kolpa (Droomvlucht, The Sound of Music), Marleen van der Loo (Love Story, Aspects of Love), Carolina Mout (Crazy Shopping, Beauty and The Beast), Cinthia de Neef (All Shook Up – Love Me Tender, Xmas Gone Mad), Maarten Smeele (Jersey Boys, Titanic), Tessa Sunniva van Tol (The Little Mermaid, The Sound of Music) en Jorge Verkroost (De Tovenaar van Oz, Ciske de Rat).

De regie is in handen van Daniël Cohen (Maria!, Ja Dit Is Revue). Alessandro Pierotti (Hans Klok: The New Houdini, AVRO Junior Dance) verzorgt de choreografie. Het creatieve team bestaat verder uit Petra C. van der Eerden (liedteksten, script, kostuums), Marinus de Graaf (script, vormgeving) en Michiel Münninghoff (muzikale leiding). Musicals Gone Mad is een productie van M Theaterproducties.

Musicals Gone Mad (incl. WarPony) is aanstaande zondag (19.00 uur) en maandag (20.00 uur) te zien in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Kaarten kunnen worden gereserveerd via www.luxortheater.nl of 010 484 33 33.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies