Eerste namen ‘Musicals in Concert’ bekend

In het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 november vindt de allereerste editie van het unieke evenement Musicals in Concert in de Ziggo Dome Amsterdam plaats. Nooit eerder stonden Nederlands grootste musicalsterren waaronder Chantal Janzen, Simone Kleinsma, Freek Bartels, Stanley Burleson, René van Kooten en Carolina Dijkhuizen samen op één concertpodium. Zij zullen tijdens deze concertreeks de meest geliefde songs uit het rijke musicalrepertoire ten gehore brengen en het publiek uitnodigen met hen mee te zingen. Ook Nederlands eigen West End ster Willemijn Verkaik (Wicked, Londen) zal speciaal voor dit concert naar Amsterdam terugkeren. De komende maanden zullen nog meer solisten worden toegevoegd aan deze sterren line-up. Musicals in Concert wordt geproduceerd door Joop van den Ende Theaterproducties en RTL Live Entertainment in samenwerking met Ziggo.

Musicals in Concert is een feest der herkenning met alle grote hitsongs die de musical zo populair hebben gemaakt in Nederland. In een groots concertdecor en begeleid door een live-band onder leiding van Eric van Tijn nodigen de vele musicalsterren het publiek uit om mee te zingen met hits uit talloze legendarische musicals. Zo zullen uiteraard ’s werelds populairste musicaltitels als The Lion King, The Phantom of the Opera en Wicked de revue passeren. Maar ook Nederlandse klassiekers als Ciske de Rat, Petticoat, De Jantjes en de huidige hitmusical Hij Gelooft in Mij komen aan bod, naast de zogeheten ‘jukebox’ musicals als Mamma Mia!, Dirty Dancing, Saturday Night Fever en The Wiz. En natuurlijk mogen songs uit musicals als Joseph, Aida, Les Misérables en Tarzan niet ontbreken. Nog eenmaal worden deze hits gezongen door de sterren die de rollen origineel vertolkt hebben, samen op het grootste concertpodium van Nederland.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies