Vernieuwde website rondom 5-jarig bestaan

Musical Reports is sinds jaar en dag het leukste platform voor musicalliefhebbers. Dit jaar bestaat Musical Reports 5 jaar. Om dit te vieren steken we de website volledig in een nieuw jasje. Wij van Musical Reports hopen dat onze lezers veel plezier zullen beleven aan de vernieuwde website. Wij zijn natuurlijk ook heel erg benieuwd wat jullie er van vinden. Laat het ons weten en laat een reactie achter.

Een nieuwe look
Bijna elk jaar wordt er wel iets gesleuteld aan de look van de website. Ook kwamen er elk jaar wel nieuwe functionaliteiten bij. Dit jaar is echter de hele website op de schop genomen.

De nadruk van de vernieuwde website ligt met name op het visualiteit en actualiteit. Lezersgemak staat hierbij voorop. Zo is de vernieuwde website (desktop versie) onder andere voorzien van een slider die de vijf meest recente berichten laat zien en is er meer ruimte voor afbeeldingen.

Met ruim 3600 volgers op Twitter en een actieve Facebook pagina kan het ook niet anders dan dat Social Media een prominentere plek heeft ingenomen op de nieuwe website. Het delen van onze artikelen was nog nooit zo makkelijk. Omdat veel van onze lezers ons volgen via Social Media is het van uiterst belang dat Musical Reports ook op mobiele apparaten goed te bezoeken is. De vernieuwde website biedt ook mobiel het grootste gebruikersgemak. De vernieuwde website biedt een volledige functionaliteit op al je mobiele apparaten.

Vragen & troubleshooting
Mocht je vragen hebben over de vernieuwde website, opmerkingen, je kunt iets niet vinden of iets werkt niet naar behoren? Dan horen wij dat graag! Je kunt dan een e-mail sturen naar: redactie [@] musicalreports.nl.

Over Musical Reports
Al vijf jaar lang doet Musical Reports vol passie verslag van alles wat er gebeurd op het Nederlandse musicallandschap. Actualiteiten, scherpe reports en leuke reportages (foto & video) worden ingezet om jou te informeren over alles wat je zou willen weten over heat theaterfenomeen musical. Bij Musical Reports kan je altijd terecht voor artikelen over musicals die bij jou in de buurt te zien zijn: van Heerlen tot Groningen, maar ook gewoon in Amsterdam.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies