Bos Theaterproducties komt met ‘Schoevers de musical’

Van februari t/m juni 2016 brengt Bos Theaterproducties de opgewekte muzikale theaterproductie: de powervrouwen van Schoevers. De regie is in handen van Bruun Kuijt en tekst is van Wiske Sterringa.

Directeur Instituut Schoevers, Joyce Steenveld: “In de ruim 100-jarige geschiedenis van Schoevers wordt duidelijk de emancipatie van de vrouw in Nederland weerspiegeld en hoe Schoevers daaraan een bijdrage heeft geleverd. Wij zijn er daarom trots op dat Bos Theaterproducties in het instituut het ideale decor heeft gezien voor een opgewekt muziektheaterstuk over de zelfstandige, werkende, denkende Nederlandse vrouw”.

Directeur Bos Theaterproducties, Inge Bos: “De powervrouwen van Schoevers is een logisch vervolg op de reeks theaterproducties ‘voor vrouwen’ die Bos Theaterproducties eerder op de planken bracht. Ik ben heel blij met de samenwerking met Schoevers en ik heb het volste vertrouwen in het creatieve team van dit project, dat mede verantwoordelijk is voor het succes van onder andere Zadelpijn en ander damesleed en Powervrouwen, een revue van nu”.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies