Freek Bartels presenteert Fort Boyard

Dit najaar keert het succesvolle avonturenprogramma Fort Boyard, na 2 jaar afwezigheid, terug op de Nederlandse televisie. Dit seizoen wordt gepresenteerd door musicalacteur Freek Bartels en AVROTROS-presentatrice Lauren Verster.

AVROTROS zendt de nieuwe serie, waarin teams van BN’ers het tegen elkaar op moeten nemen in het bekende fort aan de Franse westkust, uit op Nederland 3. Welke teams er om de eer gaan strijden maakt AVROTROS later bekend. In de eerste twee seizoenen deed er ook een “Musical-team” mee.

De eerste en de tweede serie van Fort Boyard worden deze zomer herhaald. De eerste serie is van maandag 28 juli tot en met vrijdag 8 augustus iedere werkdag om 19.30 uur te zien bij de AVRO op Nederland 3. De tweede serie is van maandag 18 augustus tot en met vrijdag 29 augustus om 19.30 uur te zien bij de AVRO op Nederland 3.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies