Cystine Carreon samen met dochter in ‘Pluk van de Petteflet’

Vanaf september zijn Cystine Carreon en haar dochter Kyana samen te zien in de muzikale hitvoorstelling Pluk van de Petteflet. De 9-jarige Kyana speelt de rol van Aagje; Cystine speelt onder andere Zaza de Kakkerlak en de Parkmeester.

Cystine (Gooische Vrouwen, Powervrouwen, Fame en Miss Saigon) vond het erg spannend toen haar dochter ging auditeren: “Ik was veel nerveuzer dan wanneer ik zelf auditie doe!” Gelukkig ging het erg goed. Voor Kyana wordt dit haar eerste professionele theaterervaring. Ze kijken allebei erg uit naar de samenwerking. “Heel bijzonder om samen met je dochter op de planken te staan”, aldus Cystine. Kyana kent de voorstelling al uit haar hoofd: “Ik ging al vaak mee om te kijken naar mama. Superleuk dat ik nu zelf ook mee ga doen!”

In deze familievoorstelling staan Pluk en zijn vrienden niet alleen klaar om de Torteltuin te redden, maar ook om een nieuwe generatie kinderen een onvergetelijke theaterbeleving te bezorgen. Pluk en Aagje worden gespeeld door kinderen; Cystine Carreon, Ezra van Nassaus, Femke Bouma en Stijn Westenend spelen alle andere rollen. Pluk van de Petteflet is geschreven en geregisseerd door Jasper Verheugd (DroomvluchtDe Kleine Zeemeermin). Peter van de Witte (Droog Brood) componeerde de swingende liedjes. De voorstelling is van 27 september tot en met 4 januari in heel Nederland te zien en geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies