Andrew Lloyd Webber’s Cats terug op West End

De musical Cats zal deze kerst terugkeren op West End, waar de musical voor drie maanden te zien zal zijn in het London Palladium. De eerste speeldatum zal in het begin van december zijn. De cast wordt later bekend gemaakt.

De productie wordt gebaseerd op de huidige tournee door het Verenigd Koninkrijk, waarbij het volledige originele creatieve team betrokken is. Dit team bestaat uit regisseur Trevor Nunn, ontwerper John Napier, choreograaf Gillian Lynne en natuurlijk Andrew Lloyd Webber zelf, die samen met Chrisse Cartwright toezicht zal houden op de overdracht van de musical.

Webber zal voor deze gelegenheid zelfs twee nummers wijzigen. Webber vertelde aan The Daily Mail dat vandaag de dag Rum Tum Tugger een straatkat zou moeten zijn en dat hen dat een grote dansmogelijkheid geeft. Daarnaast liet hij weten nooit tevreden te zijn geweest met Growltiger’s ‘Last Stand’ en dat hij hierin wijzigingen aan gaat brengen.

Cats was 21 jaar te zien op West End en 18 jaar op Broadway, waar de musical 7 Tony Awards won waaronder die van Beste Musical. De musical is gebaseerd op het boek Old Possum’s Book of Practical Cats van Thomas Stearns Eliot en vertelt het verhaal van de ‘Jellicle cats’ die allemaal geselecteerd willen worden als de gelukkige die herboren wordt op een plek die Heavyside Laye wordt genoemd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies