Evita terug op West End

Evita komt in september terug op het West End in Londen met Marti Pellow als Che en Madalena Alberto als Evita. De musical van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber zal te zien zijn in het Dominion Theater, waar voorheen nog We Will Rock You stond. De show speelt voor een korte periode: er staan 55 voorstellingen op de planning, die beginnen op 16 september. De première is op 22 september. Evita was voor het eerst te zien op het West End in 1978 met Elaine Page in de hoofdrol.

Evita vertelt het verhaal van de Argentijnse Eva Duarte die als buitenechtelijk kind een moeilijke jeugd ervaart. Op 15-jarige leeftijd verhuist ze naar Buenos Aires om daar haar ambitie om actrice te worden waar te maken. In 1944 neemt haar leven een drastische wending als ze kolonel Juan Perón leert kennen. Perón wordt president en Evita de First Lady en heldin van het Argentijnse volk. Che doorziet Evita’s berekende handelswijze en voorziet van scherp commentaar.

Evita is tot 19 juli op tour door het Verenigd Koninkrijk, daarna zal de show te zien zijn in Oostende in België. De voorstelling wordt geproduceerd door Bill Kenwright.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies