Disney’s Aladdin waarschijnlijk te zien op West End in 2016

Het bestuur van de Disney Theatrical Productions hebben een afspraak gepland met de eigenaren van het London Palladium om de mogelijkheid om Aladdin in 2016 naar West End te brengen te bespreken. Hun eerste keus voor een theater was eigenlijk het Prince Edward Theatre, maar deze is al beschikbaar gesteld aan een andere musical, namelijk Miss Saigon.

De musical Aladdin is geproduceerd door Disney Theatrical Production. De muziek komt van Tony Award en Oscar Award winnaar Alan Menken, de liedteksten zijn geschreven door Howard Ashman, Tim Rice and Chad Beguelin. Het boek is ook afkomstig van Beguelin en de regie en choreografie zijn verzorgd door Casey Nicholaw.

Disney’s Aladdin, de nieuwe musicalkomedie gebaseerd op de bekende animatiefilm, beleefde zijn première op 20 maart 2014 in het Amsterdam New Theatre op Broadway. De hoofdrollen worden gespeeld door Adam Jacobs (Aladdin), Courtney Reed (Jasmine), James Monroe Iglehart (de Geest) en Jonathan Freeman (Jafar) . Freeman speelde dezelfde rol in de animatiefilm van Disney.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies