Jim Bakkum en Carolina Dijkhuizen ook te zien in ‘Disney in Concert’

Na het succes van 2013 is Disney in Concert dit jaar terug in Het Concertgebouw, met een heel nieuw programma. Op 16 en 17 augustus zingen Jamai Loman en Celinde Schoenmaker opnieuw de mooiste Disney liedjes, nu bijgestaan door niemand minder dan Jim Bakkum en Carolina Dijkhuizen.

Zij zullen onvergetelijke klassiekers en recente hits van Disney ten gehore brengen, uit films als Frozen, De Leeuwenkoning, Jungle Book en Mary Poppins. Het wereldberoemde Metropole Orkest zorgt voor de live begeleiding, terwijl op een groot scherm originele filmbeelden te zien zijn. Een bijzonder concert voor jong en oud. Deze concerten maken deel uit van de Robeco SummerNights.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies