Willemijn Verkaik stopt in Wicked

Na bijna een jaar stopt Willemijn Verkaik in Wicked op het Londense West End. Willemijn Verkaik (Elphaba), Sue Kelvin (Madame Morrible) en Paul Clarkson (Doctor Dillamond) zullen hun laatste voorstelling spelen op zaterdag 25 oktober 2014. Daarmee komt er (voorlopig?) een einde aan het Wicked-avontuur van Willemijn. Ze vertolkte eerder de hoofdrol in Duitsland, Nederland en op Broadway.

De nieuwe Elphaba is Nikki Davis-Jones, die momenteel Elphaba speelt in de UK tour van Wicked. Ook treden Liza Sadovy (Madame Morrible) en Philip Childs (Doctor Dillamond) toe aan de cast van Wicked. Savannah Stevenson (Glinda), Jeremy Taylor (Fiyero), Martyn Ellis (The Wizard), Sam Lupton (Boq), Katie Rowley Jones (Nessarose), Emma Hatton (Standby Elphaba) en Sophie Linder-Lee (Standby Glinda) zullen ook na 25 oktober te zien zijn in Wicked.

De Londen productie van Wicked is met bijna 6 miljoen bezoekers nog steeds een groot succes.  Tevens staat de voorstelling in de top 10 van langst lopende shows op  West End.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies