Musicals vervroegd wegens ‘Nederland – Costa Rica’

Aanstaande zaterdag speelt het Nederlands elftal de kwartfinale om 22:00 uur tegen Costa Rica. Joop van den Ende Theaterproducties heeft om deze reden besloten de avondvoorstellingen van Sister Act en Jersey Boys met een uur te vervroegen naar 19:00 uur. Door deze wijziging wordt iedereen in de gelegenheid gebracht om de wedstrijd te zien en Nederland naar de volgende ronde te juichen. De voorstelling van Hij Gelooft in Mij stond al om 19:00 uur gepland.

In het AFAS Circustheater Den Haag en het Beatrix Theater Utrecht is er de mogelijkheid om na de voorstellingen de wedstrijd in het theater geheel te zien op grote schermen. De aanvangstijden van alle matineevoorstellingen blijven ongewijzigd. SEE neemt vandaag contact op met alle bezoekers om iedereen op de hoogte te stellen van deze wijziging.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies