Soldaat van Oranje viert 1250ste voorstelling

Vanmiddag speelde de cast van Soldaat van Oranje de 1250ste voorstelling. Het was tevens de zesde en laatste educatievoorstelling van de eerste serie voorstellingen van de Stichting Educatieve Theaterprojecten die dit jaar bij Soldaat van Oranje plaatsvond. 1000 scholieren en 100 docenten kregen na afloop van de voorstelling friet in een speciaal voor de 1250ste voorstelling gemaakte Soldaat van Oranje mok.

Soldaat van Oranje ging op 30 oktober 2010 in première en werd onlangs verlengd tot en met maart 2015. Sinds de première speelt de musical elke voorstelling voor een uitverkochte zaal. Inmiddels hebben ruim 1,3 miljoen bezoekers de voorstelling gezien. Soldaat van Oranje is de langstlopende voorstelling in de theatergeschiedenis.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies