Voorstellingen tijdens voetbalwedstrijd opnieuw vervroegd

Nederland is door naar de volgende ronde van het WK en speelt woensdag de halve finale om 22:00 uur tegen Argentinië. Wederom heeft Joop van den Ende Theaterproducties besloten om de avondvoorstellingen van Sister Act en Jersey Boys met een uur te vervroegen naar 19:00 uur. Ook War Horse, de voorstelling van de Stichting Theateralliantie, is na overleg met Koninklijk Theater Carré vervroegd naar 19:00 uur. De voorstelling van Hij Gelooft in Mij stond al om 19:00 uur gepland. Na het grote succes van zaterdagavond is er in het AFAS Circustheater Den Haag en het Beatrix Theater Utrecht nu ook weer de mogelijkheid om na de voorstellingen de gehele wedstrijd in het theater te zien op grote schermen en Nederland naar de finale te juichen. In Koninklijk Theater Carré is de wedstrijd te zien in de Café Foyer. SEE en Koninklijk Theater Carré nemen vandaag contact op met alle bezoekers om iedereen op de hoogte te stellen van deze wijziging.

Aanvangstijden woensdag 9 juli:

Sister Act, AFAS Circustheater Den Haag, 19:00 uur

Jersey Boys, Beatrix Theater Utrecht, 19:00 uur

Hij Gelooft in Mij, DeLaMar Theater, 19:00 uur

War Horse, Koninklijk Theater Carré, 19:00 uur

 

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies