Nieuwe voorstellingen ’14-’18 in september

Deze week werd bekendgemaakt dat de speelperiode van ’14-’18 de musical verlengd wordt.

De voorstelling is nu nog te zien tot en met 20 juli. Na een tijdelijke stop staan er weer voorstellingen gepland vanaf 5 september. Voor de voorstellingen tot en met 20 juli zijn nog beperkt kaarten beschikbaar. Kaarten voor de verlenging zijn reeds in de verkoop.

Voor de voorstelling in september is een speelschema voor de hoofdrollen gepubliceerd. Bekijk het speelschema op de volgende link: http://1418.nu/pulsepro/data/files/speelschema%20hoofdrollen.pdf

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Over ’14-’18
Na het grote succes van “Daens, de musical”, sloegen Studio 100, Frank Van Laecke, Dirk Brossé en Allard Blom de handen opnieuw in elkaar rond ’14-’18, een spectaculair project over de Eerste Wereldoorlog. ’14-’18 de musical is een unieke beleving voor het publiek dat, gezeteld op een rijdende tribune,  zich op een filmset waant waar men live heen en weer geslingerd wordt tussen grootse oorlogstaferelen en intieme emotionele sleutelmomenten. Een symfonische partituur van Dirk Brossé die meer dan ooit musical- en filmscore vermengt. Een gigantische cast met niet minder dan 150 acteurs per voorstelling.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies