Broadway Mélodies in Het Concertgebouw

Van Mary Poppins tot West Side Story en van My Fair Lady tot Porgy and Bess. Op donderdag 31 juli komen de beste Broadwayklassiekers van alle grote musicalcomponisten, denk aan Bernstein, Berlin, Gershwin en Mancini, tot leven in Het Concertgebouw.

Performers Isabelle Georges en Frederik Steenbrink tonen in de wereldpremière van Broadway Mélodies hun gezamenlijke fascinatie voor Broadway in een feestelijke programma vol spektakel. De multi-talenten zingen, acteren, tapdansen, flirten en hangen de clown uit, terwijl de jazzband en het Orchestre Philharmonique Royal de Liège voor nog meer dynamiek, ritme en vrolijkheid zorgen. Broadway Mélodies maakt deel uit van de Robeco SummerNights, de zomerprogrammering van Het Concertgebouw.

 

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies