WIN 2 vrijkaarten ‘The Normal Heart’

DEZE PRIJSVRAAG IS REEDS GESLOTEN

Na het succes van vorig jaar is dé toneelhit uit New York terug in DeLaMar. The Normal Heart is een aangrijpend en waargebeurd verhaal over de opkomst van de aidsepidemie in New York in de jaren ‘80. Het onthutsende en ontroerende maar ook met veel humor vertelde verhaal gaat over een hechte vriendengroep in het gevecht tegen politici, artsen en media die de waarheid willen verdoezelen over de nieuwe ziekte die de homowereld teistert. Een onvergetelijke theaterbelevenis die aantoont dat in de liefde iedereen gelijk is.

Musical Reports over The Normal Heart:The Normal Heart is een rauwe en hartverscheurende voorstelling over de machteloosheid, onwetendheid en vallende verantwoordelijkheid tijdens de opkomst van de aidsepidemie in het New York van de jaren ’80… Hoewel er geregeld gelachen wordt, zullen veel bezoekers met tranen in hun ogen de zaal van het DeLaMar verlaten.”

The Normal Heart komt terug naar het DeLaMar en gaat daarna op tournee langs verschillende theaters in Nederland.

Musical Reports mag twee vrijkaarten verloten voor de eerste voorstelling van The Normal Heart

De eerste voorstelling zal plaatsvinden op zaterdag 2 augustus om 20:30 uur in het DeLaMar te Amsterdam. Wat moet je doen om kans te maken op deze vrijkaarten?

Winnen kan door ons te volgen  op Twitter en de volgende tweet de plaatsen of te  retweeten. Meedoen kan tot 28 juli 2014.

Ik volg @MusicalReports en RT dit bericht. Zo maak ik kans op 2 vrijkaarten voor The Normal Heart op 2 aug. in A’dam.

Voorwaarden

Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies