The Muppets naar Broadway?

Disney heeft plannen om een musical te maken van de film The Muppets Take Manhattan uit 1984. Momenteel is Disney, dat sinds 2004 de rechten van de Muppets in handen heeft, bezig de mogelijkheden voor een musicalversie te bekijken.

Volgens het magazine Variety gaf regisseur Alex Timbers een testpresentatie voor Disney in The New Amsterdam Theatre op Broadway. Tijdens de presentatie werden decors getoond en musicalnummers ten gehore gebracht. Daarnaast werden er meer dan 85 Muppets getoond. Doel van de opvoering was om te kijken of de Muppets een eigen Broadwayshow kunnen krijgen. Thomas Schumacher van Disney Theatrical laat weten dat hij erg geïntrigeerd was door het resultaat dat hij te zien kreeg.

Het is nog onduidelijk hoe Disney de film naar het toneel gaat vertalen. Wanneer de musical verwacht wordt op Broadway is ook nog niet bekend.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies