Carolina Dijkhuizen en Frits Sissing presenteren Musical Sing-a-Long 2014

Carolina Dijkhuizen presenteert samen met Frits Sissing op 31 augustus live vanaf het Museumplein in Amsterdam de Musical Sing-a-Long 2014.

Onder begeleiding van het Metropole Orkest treden diverse artiesten op zoals Simone Kleinsma, Berget Lewis, Willeke Alberti, Henk Poort, Chantal Janzen, Jim Bakkum en vele anderen. Zij zingen bekende nummers uit lopende en nieuwe musicals die het komende seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn waarbij het publiek luidkeels mee kan zingen. De musicals die dit jaar voorbij komen zijn onder andere The Sound of Music, Billy Elliot, Soldaat van Oranje, Dorus, Dreamgirls, Heerlijk duurt het langst, Onder de groene hemel en Moeder, Ik Wil Bij De Revue.

De Musical Sing-a-Long is live te zien op zondag 31 augustus vanaf 21:15 uur op Nederland 1.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies